Aandeelhouders KAS Bank geven groen licht voor overname CACEIS

Alle voorwaardelijke besluiten aangenomen tijdens BAVA.

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van KAS Bank hebben ingestemd met de overname door de Franse effectendienstverlener CACEIS. Dit werd donderdag bekend na afloop van de buitengewone aandeelhoudersvergadering.

"Nu de aandeelhouders hebben ingestemd met alle voorwaardelijke besluiten op deze BAVA, is de succesvolle afronding van deze transactie een stap dichterbij gekomen", zei bestuursvoorzitter Sikko van Katwijk in een toelichting.

Tijdens de BAVA werd onder meer groen licht gegeven voor de goedkeuring van de statutenwijzigingen en de voorwaardelijke goedkeuring van de voorwaarden voor een splitsing en liquidatie van KAS BANK.

Aandeelhouders gaan ook akkoord met de voorwaardelijke benoeming van Jean-François Abadie, Catherine Duvaud en Joseph Saliba tot lid van de raad van commissarissen en het voorwaardelijke verlenen van de volledige en definitieve decharge aan Petri Hofsté en Tanja Nagel als aftredende leden van de raad van commissarissen.

De biedingsperiode voor het bod van CACEIS op KAS Bank, van 12,75 euro per aandeel, loopt op 23 september aanstaande af.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

September 12, 2019 11:41 ET (15:41 GMT)

Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved.

Beursnieuws
Advies en Analyse