Aandelen uit Parijs, Londen en Frankfurt om te verkopen

Voor een reeks internationale aandelen hebben wij onlangs op basis van fundamentele analyse een verkoopadvies gegeven. Ter kennismaking stellen we drie verkoopadviezen open voor niet-abonnees. Het zijn aandelen die staan genoteerd in Parijs, Londen en Frankfurt.

Deze drie aandelen komen voor op een van de lange lijsten met verkooptips die Beleggers Belangen wekelijks op donderdag publiceert.

Twaalf maanden

De verkooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Gisteren publiceerden wij in de categorie fundamentele analyse: Verkopen om erger te voorkomen.

Kennismaken

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen open.

VANDAAG: INTERNATIONALE AANDELEN OM TE VERKOPEN

Groei van Danone zwakt in tweede kwartaal al af (31 juli 2018)
Danone beleeft de laatste tijd een duidelijke opleving van de autonome omzetgroei, maar dat heeft wel vaak tijdelijke oorzaken. Wij verwachten dat de groei in de tweede jaarhelft zal matigen.

Eén zwaluw zal Deutsche Bank niet redden (25 juli 2018)
Deutsche Bank heeft in het tweede kwartaal een winst geboekt van €401 mln. Dat was 14% minder dan een jaar eerder, maar bijna dubbel zoveel als waar de bank tot vorige week op af leek te stevenen.

Vodafone kan niet meer bekoren (25 juli 2018)
De eerstekwartaalomzetcijfers van Vodafone vertoonden een daling. De groei komt vanouds vooral uit de opkomende landen, maar juist daar nam de omzet fors af.

The post Aandelen uit Parijs, Londen en Frankfurt om te verkopen appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse