Aantrekkelijke Chinese aandelen

Chinese A-aandelen zullen worden opgenomen in de MSCI-index voor opkomende landen, zo werd enkele weken geleden aangekondigd. A-aandelen worden verhandeld op het vasteland van China en zijn genoteerd in renminbi. Het technische beeld van dit segment van de Chinese aandelenmarkt is aantrekkelijk. Dat blijkt uit de bijgaande weekgrafiek van de in euro’s verhandelde indextracker (IE00B44T3H88) die is genoteerd op Euronext Parijs. Al meer dan een jaar bevindt de indextracker zich in een stijgende trend.

Voorlopig is het einde daarvan nog niet in zicht. Gelet op het robuuste karakter van de stijgende trend kan op een termijn van een jaar het hoogtepunt van 2015 op €8 worden geëvenaard. Het technische beeld verzwakt pas bij een val onder het 40-weeks gemiddelde dat momenteel rond €6,20 de weekgrafiek doorkruist.

Lees ook: China vertraagt niet, maar versnelt

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Aantrekkelijke Chinese aandelen appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse