Beursblik: KBC Securities verlaagt advies Retail Estates

Advies naar Houden.

(ABM FN) KBC Securities heeft dinsdag het advies voor Retail Estates verlaagd van Accumuleren naar Houden met een ongewijzigd koersdoel van 83,00 euro, omdat het aandeel het erg goed deed de laatste tijden en het koersdoel inmiddels is bereikt.

Analist Jan Opdecam meent dat het aandeel nog altijd een favoriet is van KBC door de proactiviteit en strategie van het bedrijf in het segment van retailvastgoed.

Opdecam blikt ook al vooruit naar de jaarresultaten van het gebroken boekjaar die op 17 mei gepubliceerd worden. Volgens de analist zal de winst per aandeel op 5,23 euro per aandeel uitkomen. Dit is een stijging van 1,6 procent op jaarbasis. Een dividend van 4,25 euro per aandeel is voorzien. Dat zou een stijging van 18 procent op jaarbasis zijn, aldus Opdecam.

Volgens KBC Securities is Retail Estates goed gepositioneerd voor aantrekkelijke risicogewogen rendementen in de toekomst. Daarbij wees de analist op de lagere gemiddelde schuldenlast en een hoge efficiëntie. Opdecam verwacht voor het nieuwe boekjaar 2019-2020 een groei van 10 procent voor zowel de winst als het dividend per aandeel.

Het aandeel Retail Estates handelde dinsdag 1,7 procent lager op 83,50 euro.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

April 16, 2019 03:15 ET (07:15 GMT)

Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved.

Beursnieuws
Advies en Analyse