Drie koopwaardige aandelen uit Zwitserland

Op basis van technische analyse identificeren wij momenteel drie koopwaardige aandelen uit Zwitserland.

Deze drie Zwitserse aandelen komen voor op de lange lijsten met kooptips in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden, die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert.

Gisteren publiceerden wij in de categorie technische analyse weer meer internationale kooptips – 53 om precies te zijn – dan vier weken geleden. Deze lijst was alleen toegankelijk voor abonnees.

Voor niet-abonnees
Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze keer drie koopwaardige aandelen uit Zwitserland.

Adecco
Adecco hapert maar blijft sterk (15 juni 2017 )
Adecco heeft last van een haperend positief trendbeeld. Dat wordt onder meer veroorzaakt door de val onder de oplopende steunlijn. Maar zorgwekkend is dit niet, omdat de steunlijn een erg steil karakter had.

Nestlé
Nestlé klampt zich vast aan CHF80 (22 september 2017)
Nestlé heeft sinds mei een positief technisch beeld en daaraan verandert naar onze verwachting niets. De doorbraak destijds boven CHF80 heeft duidelijk gemaakt dat de kopers de overhand hebben.

Novartis
Novartis weet geen vaart te maken (15 september 2017)
Novartis bevindt zich al enkele maanden in een positief koersbeeld. En toch schiet het niet op met de koersstijging die wij hadden voorzien.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Drie koopwaardige aandelen uit Zwitserland appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse