Drie koopwaardige Nederlandse smallcaps

Op basis van fundamentele analyse signaleren wij momenteel drie koopwaardige Nederlandse aandelen uit de AScX.

Deze drie smallcaps komen voor op een van de lange lijsten die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert met kooptips in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Gisteren publiceerden wij in de categorie fundamentele analyse weer de Nederlandse kooptips – achttien Hollandse pareltjes – die alleen toegankelijk zijn voor abonnees.

Voor niet-abonnees
Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

Deze keer drie koopwaardige Nederlandse smallcaps

Groei Fagron aan de magere kant (13 oktober 2017)
De omzetgroei van Fagron is in het derde kwartaal wat afgenomen. Het heeft er echter alle schijn van dat die terugval een incidenteel karakter heeft.

Waarom staat de koers van Hunter Douglas onder druk? (2 augustus 2017)
Lage waardering en interessant groeipotentieel maken HD tot veelbelovende belegging.

Vastned: Vastgoed biedt prima kansen op rendement (23 augustus 2017)
Het is een misvatting dat de vastgoedsector per definitie achterblijft wanneer de rente oploopt. In het verleden bleek de sector dan juist bovengemiddeld te presteren, mits de stijging van de rentetarieven het gevolg is van een aantrekkende economische groei.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


The post Drie koopwaardige Nederlandse smallcaps appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse