Kopen, kopen? Níet kopen!

Recent hebben wij voor uiteenlopende Nederlandse aandelen het advies ‘verkopen’ gegeven. Voor sommige aandelen is het advies verlaagd, in andere gevallen werd een eerder verkoopadvies op grond van actuele ontwikkelingen bekrachtigd. In alle gevallen werd dit bekeken door de bril van de technische analyse. Drie verkooptips stellen wij nu open voor niet-abonnees.

Deze fondsen komen voor op een van de lange lijsten met verkooptips die Beleggers Belangen wekelijks op donderdag publiceert.

Twaalf maanden

De verkooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Gisteren publiceerden wij onze verkooplijst van Nederlandse fondsen in de categorie technische analyse: Het is bar en boos met deze aandelen.

Kennismaken

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen open.

VANDAAG: DRIE GRATIS VERKOOPTIPS VOOR NEDERLANDSE AANDELEN

Accell staat er zwak voor (3 mei 2018)
‘Verkopen’ is op dit moment ons advies voor Accell. Alleen bij een uitbraak boven de snel dalende trendlijn kunnen we spreken van een verbetering van het technische beeld.

Acomo bezig met pullback (13 juni 2018)
We hebben het advies voor Acomo halverwege februari verlaagd van ‘houden’ naar ‘verkopen’. Het recente koersherstel beschouwen we als een correctie in de dalende trend van het aandeel. Daarom
morrelen we vooralsnog niet aan het verkoopadvies voor Acomo.

Het is bar en boos bij KPN (13 juni 2018)
KPN is een van de slechtst presterende AEX-aandelen. Na een kort herstel is de koers weer aan het dalen.

The post Kopen, kopen? Níet kopen! appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse