Populair deze week: Dit zijn de eerste reacties op de cijfers van AkzoNobel

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Dit zijn de eerste reacties op de cijfers van AkzoNobel’ .

Betaalde artikelen:

1. 21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk kunt zijn
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse aandelen en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele verkooptips van buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze fundamentele verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

 

2.Dit zijn de eerste reacties op de cijfers van AkzoNobel
AkzoNobel heeft vandaag met de publicatie van de cijfers openheid van zaken gegeven over het derde kwartaal van 2017. Lees meer

 

3. De hoogste dividendrendementen per 17 oktober
Het maandelijkse overzicht van hoogste dividendrendementen voor de Amerikaanse en Europese beurzen toont dit keer weinig grote verschuivingen. Lees meer

 

4. Weer meer internationale TA-kooptips
Elke maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.
Lees meer

5. Groei Fagron aan de magere kant
De omzetgroei van Fagron is in het derde kwartaal wat afgenomen. Het heeft er echter alle schijn van dat die terugval een incidenteel karakter heeft.
Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Deze vijf AEX-fondsen kunt u beter laten liggen
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze frundamentele verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): één met Nederlandse verkoopadviezen, waaronder in de regel ook enkele AEX-fondsen,  en één met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.
Lees meer

 

2.Drie koopwaardige aandelen uit Zwitserland
Op basis van technische analyse identificeren wij momenteel drie koopwaardige aandelen uit Zwitserland. Lees meer

 

3. Populair deze week: 21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk kunt zijn
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ’21 Nederlandse aandelen die u beter kwijt dan rijk kunt zijn’
Lees meer

 

4. Technische Analyse Nederland: Toch nog nieuwe koopadviezen
De meeste Nederlandse aandelen hebben wij inmiddels een koopadvies gegeven. En toch voegen wij deze week twee verse koopkandidaten toe.
Lees meer

 

5. Tipterugblik: PPG Industries
Een jaar geleden was de Amerikaanse verf- en coatingsproducent PPG Industries tip van de week, op een koers van $92,66. Het aandeel van deze Dividend Aristocrat, die vanaf dag één in de dividendportefeuille zit, was op dat moment flink teruggevallen na een winstwaarschuwing.
Lees meer

The post Populair deze week: Dit zijn de eerste reacties op de cijfers van AkzoNobel appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse