Vijf fondsen die ons somber blijven stemmen

Op basis van fundamente analyse traceren wij drie Europese en twee Amerikaanse fondsen waarvan de vooruitzichten ons somber blijven stemmen.

Deze aandelen komen voor op een van de lange lijsten met verkooptips die Beleggers Belangen wekelijks op donderdag publiceert. Deze verkooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Gisteren publiceerden wij in de categorie fundamentele analyse internationaal weer zestien aandelen die wij als potentiële zeperd beschouwen in uw beleggingsportefeuille. Deze zijn alleen toegankelijk zijn voor abonnees.

VOOR NIET-ABONNEES

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

DEZE KEER VIJF FONDSEN DIE ONS SOMBER BLIJVEN STEMMEN

Stevige winstgroei Bank of America (16 oktober)
Bank of America (BAC) zag de winst in het derde kwartaal met maar liefst 13% stijgen naar $5,6 mrd, of $0,48 per aandeel. Net als bij JPMorgan, namen de netto-rente-inkomsten met 10% toe (naar $11,2% mrd).

Danone heeft groei-opleving (18 oktober)
Het Franse zuivel-, water- en baby- en medische voedingsbedrijf kende op het eerste gezicht goede derdekwartaalomzetzcijfers. Maar er blijven vraagtekens.

Disney valt toch nog tegen (13 november)
Disney’s klanten vertonen gedragsverandering waarbij de kabel- en tv-diensten van het bedrijf getroffen worden. Een effectief antwoord laat nog op zich wachten.

Nestlé realiseert flauwe omzetgroei (24 oktober)
De omzetcijfers van Nestlé laten zien dat de groei eruit is. De autonome groei kwam uit op 2,6%.

Vodafone levert na aanpassingen een goed halfjaar af (15 november)
Zoals vaker bij Vodafone, waren de cijfers moeilijk interpreteerbaar. De halfjaaromzet daalde met 4%, naar £23,1 mrd. Het operationeel resultaat steeg echter met 30%, tot £2 mrd. De nettowinst nam toe van -£5 mrd naar +£1,2 mrd.

The post Vijf fondsen die ons somber blijven stemmen appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse