Vijf Wall Street-aandelen die wij niet vertrouwen

Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): één met Nederlandse verkoopadviezen, waaronder in de regel ook enkele AEX-fondsen, en één met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies.

Gisteren publiceerden wij: Zeventien buitenlandse brekenbeentjes.

GRATIS

Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar.

VANDAAG: Vijf Wall Street-aandelen die wij niet vertrouwen

Druk op AT&T houdt aan (27 juni 2017)
De grote Amerikaanse telecombedrijven AT&T en Verizon vormden de laatste twaalf maanden een slechte belegging. De oorzaken zijn talrijk en we handhaven dan ook onze verkoopadviezen.

Stevige winstgroei Bank of America (16 oktober 2017)
Bank of America (BAC) zag de winst in het derde kwartaal met maar liefst 13% stijgen naar $5,6 mrd, of $0,48 per aandeel. Net als bij JPMorgan, namen de netto-renteinkomsten met 10% toe (naar $11,2% mrd).

Disney tempert de winstverwachting (12 september 2017)
Wij waren in augustus al veel voorzichtiger geworden met onze verwachtingen over de jaarprestaties van Disney. Nu heeft ook de topman van het bedrijf de verwachtingen van de analisten getemperd. Er zijn meerdere oorzaken voor deze tegenvaller.

HPE is nog steeds te duur (2 juni 2017)
Het zit Hewlett Packard Enterprise (HPE) behoorlijk tegen. Na ons verkoopadvies eind vorig jaar is de omzet verder gedaald en inmiddels maakt het bedrijf zelfs verlies.

Druk op Verizon houdt aan (27 juni 2017)
De grote Amerikaanse telecombedrijven AT&T en Verizon vormden de laatste twaalf maanden een slechte belegging. De oorzaken zijn talrijk en we handhaven dan ook onze verkoopadviezen.

The post Vijf Wall Street-aandelen die wij niet vertrouwen appeared first on Beleggers Belangen.

Beursnieuws
Advies en Analyse